IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-09-18

Somas

Servicekoordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker en Servicekoordinator.

I din roll som Servicekoordinator kommer dina arbetsuppgifter bl.a. bestå av:
• Ta emot, utreda, administrera och följa upp reklamations- och garantiärenden
• Koordinera problemlösningsgrupp
• Säkerställa god kundkontakt under processen
• Sammanfatta utredningsresultat och sammanställa rapporter
• Utveckla och förbättra processen för reklamations- och garantiärenden
• Offert- och orderhantering kring reparationer- och serviceärenden
• Bistå med reparations- och servicerapporter

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning med relevant inriktning eller motsvarande kompetens. Du besitter goda kunskaper inom Office-paketet samt har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du har produktkännedom och/eller erfarenhet av projektledning.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är kommunikativ och serviceinriktad. Du är en person med ett tekniskt intresse och har sinne för ordning och reda. Det är viktigt att du tycker om att arbeta administrativt och har lätt för att samarbeta.

Välkommen med din ansökan på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”Servicekoordinator 2016”.

Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt.

Sista ansökningsdag: 2016-09-18.

För mer information om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Linda Magnusson på telefon 0533 69 17 27.

 

 

Fler Jobb