IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-11-24

Somas

Somas söker teknisk säljare

Som teknisk säljare hos SOMAS får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden.

Du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avslutad affär. Du sköter självständigt kundkontakter, presentation av företaget och våra produkter. Tjänsten innefattar resor inom Sverige. Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder också en bra gemenskap med kompetenta kollegor i ett välskött företag.

Kvalifikationer

I rollen som Teknisk säljare ser vi att du har följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet av industriell teknisk försäljning, meriterande är erfarenhet av ventiler • Erfarenhet av att självständigt ha genomfört förhandlingar
  • Minst teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande
  • God samarbetsförmåga med ett strukturerat arbetssätt och förmågan att hantera flera komplexa frågeställningar parallellt
  • God kommunikationsförmåga och god förståelse för kundernas krav och behov

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”TEKNISK SÄLJARE”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss, vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt. Vi vill ha din ansökan senast 2017-11-24.

Kontaktinformation

För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Marknadschef Joakim Johannesson, tel. 0533-69 17 20

Om Somas

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. SOMAS är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker därför en Teknisk säljare.

Fler Jobb