IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-27

Andritz Pulp & Paper

START-UP INGENJÖR

Har du en gedigen erfarenhet från fiberlinjen/kokeri inom kemisk framställning av pappersmassa och arbetat minst fem år som operatör, driftingenjör eller motsvarande? Känner du att det är dags att ta nästa steg i din yrkesutveckling? Då kan du vara rätt för tjänsten!

Rollen som Start-up ingenjör inom Kokeri-Fiberlinje innebär att ansvara för uppstart och introduktion av anläggningar inom divisionen Fiber Technologies. Det kan omfatta helt nya anläggningar likväl som ombyggda. Det är en global roll vilket förutsätter att man har intresse av att resa och spendera en stor del av arbetstiden på olika massabruk runt om i världen. I rollen ingår start-up-planering på kontoret i Karlstad för att därefter delta i hela leveransen till och med utcheckning på den aktuella anläggningen. Varje projekt innebär en anpassad kundspecifik lösning. Utbildning av process och driftpersonal på site och fabrik förekommer i anslutning till projekten.

Du ingår i ett team placerat på Sverigekontoret i Karlstad men igår även i den globala start-up-organisationen inom divisionen. Vidare jobbar man nära Projektavdelning, Konstruktionsavdelning, Processavdelning, Eftermarknadsavdelning, Montageavdelning och även andra interna Andritzbolag

Rätt kandidat har

• Minst tio års relevant arbetslivserfarenhet varav minst fem år inom Massa-Papper från fabrik primärt från kemisk framställning och helst från kokeri/fiberlinje
• Erfarenhet av att kunna läsa och förstå ritningar och flödesscheman samt i övrigt besitta en god förståelse inom process, mekanik, och processystem
• Minst 4-årig Teknisk utbildning eller motsvarande förvärvad genom arbetslivserfarenhet
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Förmåga att arbeta strukturerat med god planerings- och prioriteringsförmåga
• Är van vid praktiskt och analytiskt arbete i fabrik
• Kommunikativt stark och social kompetens vilket innebär ett utåtriktat beteende
• Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt i mångkulturella situationer

Vi erbjuder
Andritz Pulp & Paper är en stor och väletablerad internationell aktör som erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete med stor utvecklingspotential. Du får möjlighet till personlig utveckling i ett expansivt och lönsamt företag där du arbetar med marknadsledande produkter.

För mer information om rollen ring Åsa Mitsell på Signium tel 076-776 33 33

Ansökan skickas till asa.mitsell@signium.se

Ansökningar behandlas löpande så skicka in din omgående.

 

ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 25.000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.

Andritz Sverige har idag ca 300 medarbetare och finns med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Nälden, Iggesund, Norrköping och Stockholm. ANDRITZ AB ingår i den globala ANDRITZ koncernen. Vi är ett världsledande kunskapsföretag och leverantör av kompletta lösningar dvs. anläggningar, maskiner, processer och service till bl.a. massa-, pappersindustrin.

 

Fler Jobb