IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-12-10

Stora Enso

Stora Enso Wood Products Grums söker produktionsplanerare CLT

Stora Ensos Sågverk i Grums står inför nya spännande utmaningar i en expansiv fas med att möta framtidens krav på hållbara material, vi utökar nu vårt sågverk med en ny CLT-fabrik och behöver i och med detta rekrytera en Produktionsplanerare.

Vi erbjuder dig nu möjligheten att utvecklas och samtidigt vara med och bygga upp vår nya CLT fabrik i Grums. Du, tillsammans med kollegor och ledare skapar arbetsklimat och värderingar i helt nya arbetsprocesser, deltar i att skapa nya rutiner och bygga en stark grund för att möta efterfrågan av kors laminerat timmer för framtidens husbyggande.

Vi på Stora Enso ägnar oss helhjärtat åt temat ”Bygga med massivt trä” och tror på ett hållbart och resurssparande byggnadssätt, både inom det offentliga och inom det privata området. Vi erbjuder nu en tjänst som Produktionsplanerare för CLT-fabriken där ditt ansvar blir att optimera produktionen av korslimmat trä så att bästa möjliga avkastning uppnås i kombination med ett bra produktionsflöde.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att planera och optimera tillverkningsprocessen av CLT-trä utifrån de order som ska produceras.
  • Orderplanering och optimering maskinernas maskinutnyttjande, beräknar och optimerar belastning av olika kundorder samt upprättar planer
  • Uppföljning av körda ordrar, avstämning att produktionen följt order
  • Upprättar körordning som förmedlas till berörda produktionsavsnitt

Du jobbar med att leveranssäkerhet ska uppnås gentemot slutkunder och produktionen i maskinerna planeras för att uppnå mål på tillverkningsgrad och totalspill. Jobbet är ett produktionsnära arbete, där din roll innebär att ha daglig kontakt med fler enheter både i CLT fabriken och på Sågverket.

Kvalifikationer:

Du arbetar främst med daglig planering, orderberedning och planeringsutveckling. Du kommer att tillsammans med produktion, verksamhetsutvecklare och marknad driva förändrings- och förbättringsarbeten, där du med din erfarenhet inom planering utvecklar verksamheten. Dina tidigare erfarenheter ska täcka områden som analys av lager, uppsättningar av planeringslösningar och orderberedning

  • Högskola- Universitet med inriktning mot Produktions- Materialplanering, Produktionsteknik eller Industriell Ekonomi.
  • Avslutad utbildning i kombination med yrkeserfarenhet som vi bedömer relevant för tjänsten
  • 5-10 års erfarenhet från produktionsplanering från industri är mycket meriterande
  • Har god engelska i tal och skrift samt flytande svenska, då kommunikationen internt och externt sker på både svenska och engelska. Kan MS Office, vana av att jobba i andra stödsystem.

Information

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Manpower Group. För information angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på telefon +46 (0) 8 764 24 40.
För information angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Sjöberg, Produktionschef, via mejl Lars.Sjoberg@storaenso.com eller via telefon +46 (0) 72 236 72 97.
Tillträde till tjänsten under mars 2018. Arbetet bedrivs under dagtid.

Fackliga företrädare: Tord Thorin, Ledarna, tfn 073-058 13 31 och Henrik Salberg, Unionen, tfn 073-038 77 62

Fler Jobb