IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-12-10

Stora Enso

Stora Enso Wood Products Grums söker Transport Coordinator CLT

Stora Ensos Sågverk i Grums står inför nya spännande utmaningar i en expansiv fas med att möta framtidens krav på hållbara material, vi utökar nu vårt sågverk med en ny CLT-fabrik och behöver i och med detta rekrytera en Transport Coordinator.

Vi erbjuder dig nu möjligheten att utvecklas och samtidigt vara med och bygga upp vår nya CLT fabrik i Grums. Du, tillsammans med kollegor och ledare skapar arbetsklimat och värderingar i helt nya arbetsprocesser, deltar i att skapa nya rutiner och bygga en stark grund för att möta efterfrågan av kors laminerat timmer för framtidens husbyggande.

Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete som Transport Coordinator där du jobbar med att planera och bokar transporter av produkter till våra slutkunder. Du är en viktig del i värdekedjan ut till kund och du kommer att få möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt. Du kommer jobba i nära samarbete med produktionsledningen för CLT-fabriken och andra funktioner inom sågverket. 

Du kommer till exempel att:  

  • Ansvara för delar av leveransprocessen i fabriken 
  • Säkerställa att varor som levereras har godkänd kvalitet 
  • Jobba med att boka utgående transporter, kartlägga bästa rutt till bästa kostnad mot olika leveransdestinationer 
  • Ansvara för att beställda produkter, färdigställs och lastas enligt kundorder för slutleverans 

Som vår Transport Coordinator samordnar du och koordinerar mot slutkund, besvarar orderförfrågningar om lager och leveranstider, undersöker och löser kundernas problem. Arbetet innebär kontakter internt samt med kunder och speditörer, planering och bokning av transporter och framtagning av dokument till leveranser. 

Kvalifikationer 

Du är en lagspelare i ditt tankesätt och knyter gärna nya kontakter, har 2-3 års erfarenhet av logistik- och transportkoordinerande arbetsuppgifter. Du sätter kundens behov i fokus. Du strävar efter bra samarbete i dina kontaktytor och tar alltid personligt ansvar. Viktiga egenskaper är noggrannhet och öppenhet. Vi ser gärna att du har: 

  • Avslutad gymnasieutbildning i kombination med relevant yrkeserfarenhet 
  • YH utbildning med Inriktning Transportlogistiker, Logistik är meriterande 
  • Har goda kunskaper i engelska och svenska. Andra språk är meriterande. 
  • MS Office, god vana och gärna erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem eller transport- logistikplaneringssystem.  

För information angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Sjöberg, Produktionschef, via mejl Lars.Sjoberg@storaenso.com eller via telefon +46 (0) 72 236 72 97.  

Tillträde till tjänsten under mars 2018. Arbetet bedrivs under dagtid.
Fackliga företrädare: Tord Thorin, Ledarna, tfn 073-058 13 31 och Henrik Salberg, Unionen, tfn 073-038 77 62

Fler Jobb