IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-12-06

Stora Enso

Stora Enso Wood Products i Grums söker sågverksoperatörer

Vill du vara med och utveckla Stora Enso Wood Products AB i Grums som Sågverksoperatör? Vi rekryterar operatörer till vårt befintliga sågverk.  

Stora Ensos Sågverk i Grums står inför nya spännande utmaningar i en expansiv fas med att möta framtidens krav på hållbara material, vi utökar nu vårt sågverk med en ny CLT-fabrik. I och med detta behöver vi rekrytera operatörer till befintligt sågverk. Vi erbjuder dig nu möjligheten att utvecklas och samtidigt vara med och vara med och utveckla framtidens sågverk. Du, tillsammans med kollegor och ledare skapar arbetsklimat och värderingar i arbetsprocesserna, deltar i att skapa rutiner och bygga en stark grund för att möta efterfrågan av sågade och hyvlade trävaror för framtidens husbyggande. 

Vi söker operatörer till:  

  • Sönderdelningen där stockarna sågas till plank och brädor som innebär sågning, råsortering och ströläggning. 
  • Torkavdelningen där virket torkas mot kundspecifika krav via övervakning och styrning av processen. 
  • Torrdel där virket sorteras efter egenskaper samt hyvlas vilket innebär styrning av justerverk, hyvleri och emballering 
  • Logistikavdelningen som ansvarar för alla truck och timmertransporter inom sågverket 

Som person är du positiv, engagerad och motiverad. Att arbeta för att nå ett gemensamt resultat är en självklarhet för dig. Du ingår i ett arbetslag, där både process och resultat är av vikt. Som person är du flexibel och lösningsorienterad och kan tillsammans med dina kollegor lösa de problem som uppstår. Dina personliga egenskaper är att du är öppen, har lätt för att samarbeta och bidrar till gruppens utveckling. Du förstår att jobba i processtyrda organisationer, sätter dig snabbt in i rutiner och arbetsmetoder. Du ser kvalitet som en konkurrensfördel gör alltid en 100 % kvalitetssäkring på det arbete du utför. Du ska planera, organisera och utföra arbetet på ett effektivt sätt, prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg. 

Kvalifikationer 

För att passa i rollen krävs att du är strukturerad, driftig och håller god ordning och reda, samt har god förmåga att planlägga arbetsdagen. Du kommer att ingå i ett team av mycket erfarna operatörer med lång erfarenhet och som alltid sätter säkerheten högst på agendan. Vi vill att du har ett genuint intresse att arbeta med förbättringar, har du arbetat med 5S som ett av verktygen för att uppnå detta är det meriterande.  

  • Industritekniska programmet programfördjupning Produkt och Maskinteknik gärna med programfördjupning sågverk, eller 
  • YH utbildning Träteknisk, Processteknik eller Drift och Underhållsteknik 
  • Förarbevis för A-C truck är ett plus 
  • Krav på goda datakunskaper, vana av MS Office 
  • Svenska i tal och skrift, och gärna goda kunskaper i engelska både i tal och skrift 
  • Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete kommer vi sätta högt värde på det i urvalsarbetet 

Anställningen är tillsvidare/heltid med start 2018-01-01. Du kommer jobba intermittent skift. 

Vill du veta mer om tjänsten?  

Tveka inte att höra av dig till; Kristina Lövgren Produktionschef 070-884 54 68 eller Lena Sjö Rekryteringsadministratör 070-382 34 41, lena.sjo@storaenso.com 

Facklig representant GS-facket, Håkan Johansson 072-558 46 97

Fler Jobb