IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-09-30

BillerudKorsnäs Gruvöns Bruk

Teamledare skiftlag

Är du framtidens ledare? Är du passionerat intresserad av människor och av att jobba i team? Vill du arbeta med just detta på världens mest moderna kartongmaskin? Då har du ett unikt tillfälle just nu!

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Vi söker nu en engagerad teamledare till ett av skiftlagen som ska bemanna den nya maskinen. Det ses som en merit att ha erfarenhet av kartongtillverkning, men viktigast är att du är rätt person för jobbet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i kontinuerlig skiftgång

Om tjänsten

Som teamledare har du personalansvar för 13 operatörer på ditt skiftlag vid den nya kartongmaskinen (KM7). Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda, fördela och prioritera arbetet inom teamet mot uppsatta mål samt identifiera och säkerställa kompetensutveckling för personalen. Du arbetar i nära samarbete med den daggående driftledningen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av en ledarroll. Meriterande är kunskap inom kartongtillverkning.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga kombinerat med ledaregenskaper. Som person bör du vara drivande och kommunikativ samt ha förmåga till att organisera och strukturera arbetet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Ansök här…

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Hertzböle, Sektionschef KM7, tfn 0555-410 55.

Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2017.
Klicka här för att söka tjänsten!

Om BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Fler Jobb