IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-06-10

VSV Frakt

Transportledare

VSV Frakt AB utvecklar sin organisation för att bättre möta kundernas krav. Företagets affärsområde Rundvirke behöver därför en ny medarbetare.

Dina uppgifter är att styra flöden och transporter samt att vidareutveckla arbetsprocesser. Du ansvarar för flödet i ett flödesområde och arbetar proaktivt för att säkerställa att leveransplan följs. Du ansvarar för såväl kund- som åkerikontakter. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

KVALIFIKATIONER:

  • Du har vana av att leda, styra och utveckla logistiklösningar.
  • Vi ser gärna att Du har en gedigen erfarenhet från logistikbranschen.
  • Kunskaper om skogsindustrins förutsättningar och behov är en fördel.
  • Du har lätt att kommunicera med din omgivning där både kunder och åkerier ingår.
  • Du har eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller skog eller motsvarande kompetens erhållen genom praktisk tillämpning.
  • En god IT-vana och kompetens inom program som Excel och ArcGis är meriterande.
  • En förmåga att utvärdera ur ett miljöperspektiv.

Som person är Du nyfiken, kreativ och resultatorienterad. Du har stort intresse i att utveckla och driva våra kunders logistiklösningar samt åkeriernas förutsättningar. Du är duktig på att bygga och leda vinnande lag samt att arbeta i grupp. Din placeringsort är VSV Frakt AB:s huvudkontor i Karlstad.

DETALJER

Frågor besvaras av Karl Narfström, Affärsområdeschef Rundvirke 070-63 29 430. Vår personalrepresentant är Claes Axelsson 054-14 07 06.

Sista ansökningsdag är 10:e juni.
Din ansökan märkt ”Transportledare” skickar du till:
VSV Frakt AB
Att: Claes Axelsson
Box 2018
650 02 Karlstad
claes.axelsson@vsv.se

VSV Frakt AB, med dotterbolaget Unite Logistics AB, är ett logistikföretag för allt som har med skogen att göra. Vår bas är i Karlstad, men vi jobbar över stora delar av södra och mellersta Sverige. Vår verksamhet består av ca 200 små och medelstora företag som tillsammans förfogar över ca: 130 skogs- och flismaskiner samt 170 lastbilar, varav 120 är timmerbilar. Vi omsätter årligen ca 900 milj. kr och sysselsätter över 600 personer. Kunderna utgörs i huvudsak av skogsbolag och energiproducenter.

Fler Jobb