IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-06

Stora Enso Skoghall

Underhållsingenjör Produktion

Stora Enso Skoghall söker nu en underhållsingenjör till avdelningen Kartong för KM7. Du som söker bör ha teknisk utbildning samt erfarenhet och god kunskap om underhåll, kartongtillverkning och kartongkvalitet.

Som underhållsingenjör KM7 blir du del av ett team som arbetar nära vår underhållsavdelning för att säkerställa tillgänglighet, kvantitet, kvalitet och leveranstider. Du ansvarar för att underhållet av sektionens processutrustning drivs på ett kostnadseffektivt sätt så att hög tillgänglighet uppnås. Du skall upprätta en långsiktig plan för sektionens totala underhåll, följa upp denna genom sektionens underhållsrelaterade nyckeltal. Vid oplanerade händelser skall du understödja övriga befattningar med teknisk kompetens så att erforderliga åtgärder vidtages. En viktig del i arbetet är att optimera befintlig utrustning i kartongmaskinen samt att i nära samarbete med operatörer och underhåll driva förbättringar som leder till ständig utveckling av maskinen. Du ska arbeta så att uppsatta mål i handlingsplan uppnås och att fastlagda aktiviteter genomförs.

Kvalifikationer

Vi vill att du har teknisk utbildning på lägst högskolenivå eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdigt. Arbetet kräver stor erfarenhet och god kunskap om underhåll, kartongtillverkning och kartongkvalitet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift är ett krav.

Som person brinner du för ditt jobb. Du är analytisk, målinriktad, drivkraftig och vill ta stort eget ansvar. Då du kommer att ha kontakter både inom och utom företaget är det viktigt att Du tycker om att träffa nya människor i olika situationer och har lätt för att samarbeta och skapa engagemang. Den stora spännvidden i jobbet innebära att Du måste tycka om alltifrån samtalen i manöverrummen och det praktiska arbetet i maskinen till det systematiska problemlösandet och dokumentationen i våra system. Det krävs också att du är idéskapande och nytänkande samtidigt som du kan lyssna på andra.

-Befattningshavaren skall iaktta gällande skyddsföreskrifter och använda erforderlig skyddsutrustning.

-Befattningshavaren ansvarar för att bidra till ett hälsosamt och produktivt arbetsklimat genom att följa företagets riktlinjer för medarbetarskap.

Anställningsform: Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 6 november 2016.
Ansökan: Görs här…

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Tranberg på telefon 054-22 18 93

 

 

Fler Jobb