IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-06-30

Creando Training

Utbildare i sulfatmassateknik

Creando Training är ett utbildningsföretag där kundnytta, engagemang och nytänkande är viktiga ledstjärnor. Vi lägger resurser på att hitta smarta lösningar för varje projekt. Dessutom är vi snälla. Kunderna behöver inte leta efter några finstilta reservationer i offerten och oroa sig för att vi inte skulle göra vårt yttersta. De anställda får stort eget ansvar, utmaningar och den härliga känslan att tillsammans med trevliga kollegor leverera kvalitet till nöjda kunder.

Sedan starten 2007 har vi genom att hålla fast vid vår idé att leverera bra utbildningar vuxit steg för steg till att nu vara ett ledande utbildningsföretag för svensk skogsindustri.

Vi fortsätter växa, och vi behöver också en smart och snäll utbildare i Sulfatmassateknik för tillfälliga uppdrag.

Våra uppdrag sträcker sig över hela fiberlinjen och kemikalieåtervinning. Beroende på din specialitet, kan du bli inblandad även i andra moment. Vi tror att du har arbetat länge inom produktion eller konsultbolag och är insatt i aktuell teknik. Du är en god utbilare och har ett intresse för att utvecklas själv och att utveckla andra. Du arbetar för oss i form av konsultuppdrag eller projektanställningar.

Vi ser fram emot ett smart och snällt mejl från dig till smartosnall@creando-training.se.

Tack, snälla!

Creando Training AB Våxnäsgatan 10 653 40 Karlstad 054 – 24 09 09 www.creando-training.se

Fler Jobb