IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-06-30

Creando Training

Utbildare rullningsteknik

Creando Training är ett utbildningsföretag där kundnytta, engagemang och nytänkande är viktiga ledstjärnor. Vi lägger resurser på att hitta smarta lösningar för varje projekt. Dessutom är vi snälla. Kunderna behöver inte leta efter några finstilta reservationer i offerten och oroa sig för att vi inte skulle göra vårt yttersta. De anställda får stort eget ansvar, utmaningar och den härliga känslan att tillsammans med trevliga kollegor leverera kvalitet till nöjda kunder.

Sedan starten 2007 har vi genom att hålla fast vid vår idé att leverera bra utbildningar vuxit steg för steg till att nu vara ett ledande utbildningsföretag för svensk skogsindustri.

Vi fortsätter växa, och därför söker vi en smart och snäll utbildare i Rullningsteknik för tillfälliga uppdrag.

Det handlar i första hand om utbildningar i processerna efter pope till färdiga kundrullar med tyngdpunkt i rullningsteknik. Beroende på din bakgrund kan det också bli aktuellt inom andra områden. Hör av dig till oss om du är en fena på att utbilda inom rullningsprocessen, rullmaskiner och dess kringutrustning. Vi tror att du har arbetat länge inom produktion eller som konsult och är insatt i aktuell teknik. Du är en god utbildare och har ett intresse för att både utvecklas själv och att utveckla andra. Du arbetar för oss i form av konsultuppdrag eller projektanställningar.

Vi ser fram emot ett smart och snällt mejl från dig till smartosnall@creando-training.se.

Tack, snälla! Creando Training AB Våxnäsgatan 10 653 40 Karlstad 054 – 24 09 09 www.creando-training.se

Fler Jobb