IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-04

Stora Enso Skoghalls Bruk

Utlastare

Som Utlastare kommer du bland annat arbeta med lastning, lossning och uppställning av rullar. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla fordon och kringutrustning i ett funktionellt och ordentligt skick. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för rullhantering med truck och interntransporter av färdigmaterial på Skoghalls Bruk. Tjänsten innebär också viss lastnings- och lagerplanering samt kundkontakter.

Som Utlastare på Stora Enso Skoghall är du en lagspelare då du kommer samarbeta med bland annat kunder, fordonsförare samt övrig personal inom avdelning produktion gällande materialflödesfrågor. Du arbetar med stor noggrannhet och kan ta eget ansvar.

Vi ser att du har en genomförd gymnasieutbildning inom teknik/industri/fordon eller annan utbildning/erfarenhet som kan anses likvärdig.

B-körkort och truckkort är ett krav för att klara av arbetsuppgifterna. Vi ser även att du har erfarenhet av rullhantering.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig, varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på dagtid. Då tillträde är omgående så rekommenderar vi dig att söka så fort som möjligt, dock senast 4 december.

Kontakt
Om du har några frågor eller liknande är du välkommen att kontakta Johan Bengtsson genom email: johan.bengtsson@storaenso.com

Läs mer och sök tjänsten här!

 

Fler Jobb