IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-14

Stora Enso Skoghall

Vikarierande mekaniker

Stora Enso Skoghall söker nu dig med bakgrund inom industrin och har ett stort intresse av teknik och det mekaniska området till ett vikariat som mekaniker på bruket. I rollen kommer du bland annat att ha arbetsuppgifter som omfattar teknikområden såsom reparation, mek, hydraul, rör, maskinbearbetning och svets.

Som Mekaniker hos oss kommer ditt ansvar vara att tillsammans med övrig personal ge service till driftorganisationen. Du kommer arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning inom det mekaniska området och ha arbetsuppgifter som omfattar teknikområden såsom reparation, mek, hydraul, rör, maskinbearbetning och svets. Oavsett arbetsuppgift så ligger ditt fokus på ansvar och säkerhet, både när det gäller arbetsmiljö samt hantering av våra produkter.

Du kommer ingå i ett glatt gäng med ordinarie personal och har på så sätt möjlighet att lära er massor och därmed utvecklas i er yrkesroll.

Vikariatet är i första hand i 3 månader med möjlighet till förlängning och planerad start är i början av januari 2017.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig med bakgrund inom industrin och har ett stort intresse av teknik och MEK!

Du som söker är minst 18 år gammal och har en avslutad teknisk gymnasieutbildning. Det viktigaste för tjänsten är att du har ett stort intresse för det mekaniska området men om du har studerat industriprogrammet med inriktning montage/underhåll eller en YH-utbildning inom maskin/konstruktion, då har du rätt profil. Har du även relevant yrkeserfarenhet från bland annat pappersbruk och inom industri samt certifikat för heta arbeten och/eller förarutbildning för truck, travers och mobila arbetsplatsformar, då är det självklart en merit.

För att trivas i rollen som Mekaniker tror vi att du är en serviceinriktad person som har god förståelse för betydelsen av ett förebyggande underhåll samt intresse av att utveckla underhållsmetoder. Du är noggrann och van att arbeta självständigt. Eftersom du kommer att ersätta vår ordinarie personal är det viktigt att du även trivs att samarbeta tillsammans med andra och är ansvarstagande.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Tranberg på telefon 054-22 18 93

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjlig.

Läs mer och sök tjänsten här!

 

Fler Jobb