IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj

Finns det ett liv efter ingenjörsutbildningen?

Varje år arrangerar Paper Province två studieresor för studenter – en från Chalmers och en från Karlstads universitet. Vi fyller en buss och åker runt till några av våra medlemsföretag för att studenterna ska få se hur det är att arbeta i branschen. Under resan träffar de potentiella arbetsgivare och har möjlighet att diskutera examensarbeten, praktikplatser och framtida anställningsmöjligheter. Ta chansen att hänga med nästa gång!

För några år sedan bad vi våra medlemsföretag att uppskatta hur många personer de behöver anställa – svaret blev 421 personer. Det som ofta efterfrågas är ingenjörer och tekniker av olika slag, men även exempelvis administrativ personal.

För att ge studenter vid Karlstads universitet och Chalmers en inblick i vår bransch arrangerar vi årligen en bussresa till några av de mest framgångsrika företagen i Paper Province. Bussen lämnar universitetet tidigt på morgonen och när dagen avslutas med middag och mingel brukar folk inte vilja gå hem. De flesta studenter som deltar har med sig kontakter på företag som är villiga att diskutera praktikplatser, examensjobb och framtida anställningar.

För företagen är det ett bra sätt att marknadsföra sig gentemot potentiella framtida medarbetare och att identifiera talanger redan innan de kommit ut på arbetsmarknaden.

ÄR DU STUDENT?

Anmäl ditt intresse för att delta på resan den 14 mars genom att följa länken till höger.

ÄR DU FÖRETAGARE?

Vill du att ditt företag ska vara ett av studiebesöken under resan? Kontakta Malin Hildén och anmäl ditt intresse.

INTRESSEANMÄLAN STUDENTER

Här kan du anmäla ditt intresse att delta vid nästa studentresa. Gör du det hör vi av oss när datum och anmälan släppts för resan.

Läs mer och anmäl intresse till resan den 14 mars Anmäl intresse till Chalmersresan 2018