IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj

Onsdagen den 5 oktober har du som studerar till ingenjör på Karlstads universitet chansen att hänga med på en inspirerande resa till några av de mest framgångsrika företagen i Paper Province. Du går på studiebesök och knyter kontakt med potentiella arbetsgivare. Och kanske hittar du ditt framtida drömjobb! Resan är helt kostnadsfri, allt du behöver göra är att anmäla dig. Platserna är begränsade så först till kvarn gäller.

Varje år arrangerar vi en dag då ingenjörsstudenter från Karlstads universitet och några av våra medlemsföretag får möjligheten att mötas. Några av de som följt med tidigare år arbetar idag på något av våra medlemsföretag. Andra har skrivit sitt examensarbete eller gjort sin praktik i Paper Province, tack vare de kontakter som skapades under resan. Häng med du också så får du se vilka spännande karriärvägar som finns för en ingenjör inom skoglig bioekonomi.

På årets resa får du träffa representanter från Nordic Paper, BTG, Valmet, Cowi, Somas och Stora Enso Skoghall. Bussen plockar upp dig på morgonen utanför universitetet, vi bjuder på frukost medan bussen tar oss till det första av tre stopp. Där får ni möjlighet att höra två av våra medlemsföretag berätta om sina verksamheter och dessutom blir det en rundvandring, så ser samtliga tre stopp ut. Efter att ha träffat alla företag under dagen åker vi vidare till Nöjesfabriken. Där bjuds det på föredrag, middag och mingel med företagen som ni träffat under dagen. Det är ett gyllene tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Så passa på – missa inte detta!

PROGRAM

Kommer inom kort

DATUM: 5 oktober
TID: 8.10-19.00
ANMÄLAN: Görs här senast den 28 september. Deltagandet är kostnadsfritt, men om du avanmäler dig efter sista anmälningsdag faktureras du 250 kr. Uteblir du utan avanmälan faktureras du 500 kr.
OBS! Platserna är begränsade. Fylls de kommer sistaårselever att prioriteras.