IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj

Har du något viktigt att berätta? Vi kan hjälpa dig nå ut!

breadcrumbs

Marknadsföring

Har du något viktigt att berätta? Paper Province har kraftfulla kanaler för att nå ut till branschen och medier som får nyttjas av våra medlemsföretag. Under 2015 besöktes vår webbplats exempelvis närmare 30.000 gånger av drygt 15.500 unika besökare.

SPRIDER INFORMATION ÅT MEDLEMSFÖRETAG

Vi hjälper dagligen våra medlemsföretag att sprida information. Det kan vara pressmeddelanden eller inbjudningar till evenemang eller kanske en platsannons för någon nyckelposition.

VÄLBESÖKT HEMSIDA

Vår hemsida besöktes 29.239 gånger av 15.536 unika besökare under 2015. Det gör den till en kraftfull kanal för att nå ut med information till branschen.

NYHETSBREV TVÅ GÅNGER I MÅNADEN

Vårt nyhetsbrev har strax under 1.000 mottagare, som själva valt att prenumerera. Varje månad skickar vi ut två sammandrag av alla nyheter som vi publicerar på vår webbplats.

DEBATTARTIKLAR

När det finns anledning att försvara våra medlemsföretags intressen blandar vi oss också i den offentliga debatten med hjälp av debattartiklar och lobbying.

NÅR HELA JOURNALISTKÅREN

Vi arbetar också med andra kommunikationskanaler för att sprida information till olika målgrupper. Genom vårt nyhetsrum på MyNewsdesk når vi hela Sveriges journalistkår, såväl som en stor del av den internationella journalistkåren. 2015 resulterade vårt arbete exempelvis i 237 artiklar på webbsidor och flera i tryck.

SOCIALA MEDIER

Vi använder också sociala medier som Facebook, Twitter och LinkedIn för att nå ut snabbt i vårt nätverk med nyhetsuppdateringar. Dessutom har vi egna filmkanaler på både YouTube och Vimeo.

VILL DU HA HJÄLP MED MARKNADSFÖRING?

Kontakta Robert Rundberget eller Malin Hildén