IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
breadcrumbs

Medlemsförmåner

Som medlem i Paper Province ingår vissa förmåner. Bland annat kan vi hjälpa dig att sprida information och nyheter om ditt företag här på vår webb och i våra nyhetsbrev. Vi kan publicera dina jobbannonser, erbjuda flera mötesplatser, event och andra tillställningar, du kan få hjälp med viss finansiering, projektutveckling, internationalisering och kompetensutveckling. Dessutom kan du som anställd i ett medlemsföretag utnyttja hotellrabatter även utanför jobbet när du reser.

INTERNATIONALISERING

Vi hjälper våra medlemmar att hitta internationella affärskontakter. I fjol åkte till exempel ett av våra medlemsföretag med oss till ett match-making-event i Japan, där de knöt värdefulla kontakter och gjorde affärer.

MÖTESPLATSER

En uppskattad del av vår verksamhet är våra mötesplatser för medlemmar. Möten, seminarier, mässor och workshops där du har möjlighet att knyta nya affärskontakter och diskutera branschfrågor. Återkommande evenemang är ex klusterluncher – alltid med aktuella föredragshållare, vällagad mat och gott om tid att samtala med branschkollegor. Dessutom större arrangemang som ex Papermakers Night 2 ggr/år, Miljö- & Energimötet För Skogsindustrin och regelbundna energiträffar.

INNOVATIONS & UTVECKLINGSARBETE

Behöver du hjälp eller stöd med innovations- och utvecklingsarbete så kan du komma till oss. Vi kan hjälpa dig hitta finansiering, kompetens, utlysningar, skriva ansökningar och bygga konsortier. Med sakkunskap kan vi stödja dig i innovationsarbetet. Vi arrangerar seminarier och workshops för att hjälpa innovatörer att utveckla sina idéer. Dessutom kan vi hjälpa dig komma i kontakt med experter inom ett visst område. Ett flertal företag har exempelvis utnyttjat vårt erbjudande att låna en professor under en dag, för att få hjälp med problemlösning i sin verksamhet.

KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Utan kompetent personal har vår bransch ingen framtid. Därför arbetar vi i nära samarbete med skolor och universitet för att se till att dagens utbildningar matchar branschens framtida behov.

Vi informerar ungdomar och studenter vilka yrkesvägar som finns in i branschen, arrangerar studentresor med besök hos våra medlemmar, ordnar innovationstävlingar och liknande för studenter med koppling till företagen.

KOMMUNIKATION & PR

Som medlem får du också en egen sida på vår webbplats, som har tusentals unika besökare varje dag. Här har du möjlighet att publicera platsannonser, nyheter och pressreleaser så att du når ut till en bredare publik. Vi har också andra kommunikationskanaler som vi kan nyttja för att sprida information om dig och dina produkter eller tjänster. Exempelvis vårt newsroom, som når hela Sveriges journalistkår, såväl som en stor del av den internationella journalistkåren. Nyligen hjälpte vi exempelvis ett medlemsföretag att skriva och publicera en pressrelease som genererade artiklar i lokaltidningar såväl som branschtidningar i Sverige och utomlands. Vi blandar oss också i den offentliga debatten med hjälp av debattartiklar och lobbying, för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för hela branschen. Finns inte resurserna internt att skriva nyhetsartiklar för spridning när något speciellt sker kan vi hjälpa till, håll oss bara uppdaterade om vad som händer hos er.

HOTELLERBJUDANDEN

I tillägg till det tjänsteutbud som medlemmar i Paper Province har tillgång till, har du även möjlighet att utnyttja ett antal rabatter som vi har förhandlat fram. Som medlem kan du kostnadsfritt boka Värmlandskontoret i Oslo. Där finns ett sammanträdesrum för 6-8 personer, med presentationsutrustning och internetuppkoppling.
Du får tio procent i rabatt på övernattningar på alla Nordic Choice Hotell i Norge, Sverige, Danmark och Baltikum. Dessutom får du 5 procent i rabatt på konferenslokaler och dagspaket i konferens. Ange bokningskod: 16782472 och boka här…

Elite Hotels i Karlstad och Sverige ger dig 25 procent rabatt på deras “Flexpris”. Dessa kan du använda som privatperson när du är anställd i ett av våra medlemsföretag. Ange bara kampanjkoden PROAVTAL för att se tillgänglighet och boka.

Förmånliga rabatter på logi och mötespaket på Scandics alla hotell i Sverige. Kontakta e.soderlund@paperprovince.com för mer information.