IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj

Paper Province sponsrar Hotspot

breadcrumbs

Träffa morgondagens talanger

Vill du träffa studenter? Arbetsmarknadsdagen Hotspot arrangeras i februari varje år på Karlstads universitet och Paper Province är en av huvudsponsorerna. Det är en mässa där företag och organisationer visar upp sina verksamheter och knyter kontakter med intresserade studenter.

På Hotspot träffar du nyfikna och engagerade studenter som är på jakt efter framtida karriärmöjligheter. Du har möjlighet att visa dem hur spännande det är att arbeta i ditt företag och kanske kan du hitta någon som vill sommarjobba, göra sitt examensarbete eller en praktik hos just dig. Och varför inte, det ger dig chansen att “testköra” och utvärdera en potentiell framtida arbetskamrat innan det är dags för skarpt läge.
Som kluster gör vi saker tillsammans. Därför försöker vi samla våra medlemsföretag till samma del av utställningslokalerna under Hotspot. På så sätt kan vi göra ett starkare intryck på studenterna som är intresserade av att arbeta inom vår bransch. Ska man välja inriktning under sina studier så väljer många förmodligen en inriktning där det finns många arbetstillfällen.

HOTspot 2017
Vinn fina priser i vår tipspromenad:
https://goo.gl/forms/JGpP706CDNKFQA7H2