IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
10 October 2017

En av Sveriges supertalanger föreläser under Papermakers Night

Siduri Poli – utsedd till en av Sveriges supertalanger av Veckans Affärer – kommer föreläsa på Papermakers Night 9 november under rubriken "Vad internet kan lära oss om hur vi ska jobba och leva framöver".

 

Siduri Poli, är medgrundare till en av Sveriges största entreprenörshubbar Changers Hub, med syfte att demokratisera framgång och möjliggöra för unga i ytterstadsområden att förverkliga sina start-up idéer. Under Papermakers Night kommer hon ge sin bild av hur internet och digitalisering påverkar hur vi ska jobba och leva framöver.

Siduri Poli har en bakgrund som journalist och teknikexpert för några av Sveriges största medier, samt en lång historik inom

start-up branschen. Hon kommer hålla en inspirerande föreläsning om hur framtidens näringsliv och vårt samhälle kommer vara kopplat till nya tekniker.

Siduri Poli är utsedd till Årets Supertalang inom kategorin “Samhällsbyggarna” av Veckans Affärer, samt Framtidens Mäktigaste av TCO.

Läs mer om Papermakers Night och anmäl dig här…

 

Fler Nyheter

flik
15
March
Nyheter
Av: m-hilden

Pilotprojekt för industriell omvandling inlett i Bryssel

Paper Province deltog som regional intressent när det första steget togs i EU-kommissionens pilotprojekt för industriell omvandling. Projektet syftar till att bygga motståndskraftiga ekonomier och möta globaliseringen.

Läs mer
flik
12
March
Nyheter
Av: m-hilden

Guldvargen-nominering för Forskning är konst

Paper Province är tillsammans med Bulldozer Kommunikationsbyrå ett av fyra företag som nominerats till “Årets innovative” i Guldvargen 2018. Detta tack vare den innovativa vernissagen där forskningsprojekt tolkades och visades upp som konst på Karlstad CCC.  

Läs mer
flik
5
March
Nyheter
Av: m-wangestam

Fossilfri torkning med Ircons IR-teknik

Ircon Drying Systems är nya medlemmar i Paper Province. Företaget tillverkar torksystem för pappers- och livsmedelsindustrin. ”Vi har bäst utrustning i världen när det gäller el-infra”, säger vd Magnus Nilsson.

Läs mer
flik
27
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Paper Province belönat med guld

I dessa OS-tider har även Paper Province belönats med guldmedalj. “Det känns jätteroligt och är ett bevis på att vårt arbete håller hög kvalitet”, säger Magnus Persson, innovationsrådgivare på Paper Province.

Läs mer