IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
  • image-slider
8 June 2015

Fly Green Fund har öppnat e-butik

I fredags, på världsmiljödagen, öppnade Fly Green Fund sin e-butik och lanserade samtidigt webbplatsen www.flygreenfund.se. Fonden är till för att jämna ut priset vid flygning med biobränsle och på webbsidan kan man bland annat förmånligt köpa en "grön" biljett till Almedalen.

Fly Green Fund arbetar för att samla in pengar för att möjliggöra miljövänlig flygning utan att kostnaden skjuter i höjden för resenären.
–  Pengarna som kommer in i fonden kommer att användas för att köpa bioflygbränsle för flygningar under hösten. Våra partners SAS, Malmö Aviation och Sverigeflyg i samarbete med Swedavia, kommer också att genomföra flera flygningar på bioflygbränsle till Almedalen, berättar Maria Fiskerud.

FLYG MED BIOBRÄNSLE

I fredags lanserades webbpalatsen www.flygreenfund.se, innehållande information och en e-butik.
– I vår e-butik kan Almedalsresenärer gå in och köpa en biobiljett som täcker kostnaden för bioflygbränsle enkelväg till Almedalen. Kostnaden är 150 kronor per biobiljett. Vi gör det här för att se hur stort intresse det är från allmänhet, näringsliv och politiker att flyga på bioflygbränsle.

Fler Nyheter

flik
15
March
Nyheter
Av: m-hilden

Pilotprojekt för industriell omvandling inlett i Bryssel

Paper Province deltog som regional intressent när det första steget togs i EU-kommissionens pilotprojekt för industriell omvandling. Projektet syftar till att bygga motståndskraftiga ekonomier och möta globaliseringen.

Läs mer
flik
12
March
Nyheter
Av: m-hilden

Guldvargen-nominering för Forskning är konst

Paper Province är tillsammans med Bulldozer Kommunikationsbyrå ett av fyra företag som nominerats till “Årets innovative” i Guldvargen 2018. Detta tack vare den innovativa vernissagen där forskningsprojekt tolkades och visades upp som konst på Karlstad CCC.  

Läs mer
flik
5
March
Nyheter
Av: m-wangestam

Fossilfri torkning med Ircons IR-teknik

Ircon Drying Systems är nya medlemmar i Paper Province. Företaget tillverkar torksystem för pappers- och livsmedelsindustrin. ”Vi har bäst utrustning i världen när det gäller el-infra”, säger vd Magnus Nilsson.

Läs mer
flik
27
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Paper Province belönat med guld

I dessa OS-tider har även Paper Province belönats med guldmedalj. “Det känns jätteroligt och är ett bevis på att vårt arbete håller hög kvalitet”, säger Magnus Persson, innovationsrådgivare på Paper Province.

Läs mer