IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
4 March 2014

Kluster på lika villkor

Är du kvinna, företagare och vill hitta nya sätt att göra bättre affärer? Då ska du besöka Ljungbergssalen på Karlstads universitet den 13 mars. Lyssna, prata och inspireras av människor som är involverade i Värmlands kluster.

Kluster är en del i att skapa tillväxt i Värmland. Hur har de olika klustren lyckats i denna fråga? Har det skapat förutsättningar på lika villkor? Hur såg det ut i branschen innan klustren kom till? Hur ser det ut nu? Och framförallt vad händer framöver?

Under eftermiddagen får vi också ta del av lyckade exempel för tillväxt på lika villkor.

Melinda From, Näringslivsstrateg på Region Värmland, arbetar med kluster och entreprenörsskapsutveckling i Värmland.

Maria Westin, Visit Värmland

Mikael Lundström, Compare

Sandra Eriksson, The Packaging Arena

Ellen Myrén Scott, Uddeholm AB – Stål & Verkstad

Paneldiskussion med Emma Norén, Almars Krog, Melinda From, Region Värmland, Maria Hollander, The Paper Province, Mikael Lundström, Compare, Gerd Lindgren, KAU, Sandra Eriksson, TPA och Jan-Erik Odhe, Stål & Verkstad.

Tid: Den 13 mars kl. 12.00 – 15.00
Plats: Ljungbergssalen (Ägget) Karlstads universitet

Eftermiddagen är kostnadsfri. Vi startar med sopplunch på Tak 1. Anmälan senast den 7 mars via: www.cerut13mars.axaco.se

Fler Nyheter

flik
15
March
Nyheter
Av: m-hilden

Pilotprojekt för industriell omvandling inlett i Bryssel

Paper Province deltog som regional intressent när det första steget togs i EU-kommissionens pilotprojekt för industriell omvandling. Projektet syftar till att bygga motståndskraftiga ekonomier och möta globaliseringen.

Läs mer
flik
12
March
Nyheter
Av: m-hilden

Guldvargen-nominering för Forskning är konst

Paper Province är tillsammans med Bulldozer Kommunikationsbyrå ett av fyra företag som nominerats till “Årets innovative” i Guldvargen 2018. Detta tack vare den innovativa vernissagen där forskningsprojekt tolkades och visades upp som konst på Karlstad CCC.  

Läs mer
flik
5
March
Nyheter
Av: m-wangestam

Fossilfri torkning med Ircons IR-teknik

Ircon Drying Systems är nya medlemmar i Paper Province. Företaget tillverkar torksystem för pappers- och livsmedelsindustrin. ”Vi har bäst utrustning i världen när det gäller el-infra”, säger vd Magnus Nilsson.

Läs mer
flik
27
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Paper Province belönat med guld

I dessa OS-tider har även Paper Province belönats med guldmedalj. “Det känns jätteroligt och är ett bevis på att vårt arbete håller hög kvalitet”, säger Magnus Persson, innovationsrådgivare på Paper Province.

Läs mer