IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
15 September 2017

Pöyry till nya lokaler

Paper Province medlemsföretag Pöyry flyttar nu in i helt nya och mer ändamålsenliga lokaler i Inre Hamn i Karlstad.

Pöyry är ett företag som insett hur viktigt det är att medarbetarna trivs, och att de får arbeta i miljö som inspirerar. Kanske är det därför de nu flyttar in i helt nya och fräscha lokaler i Inre Hamn i Karlstad, endast några hundra meter från sitt förra kontor.

– Eftersom vi har en blandning av både lokala och internationella kunder är det viktigt för oss att vara nära centrum och ha tillgång till goda och enkla kommunikationer. Att vi dessutom har nära till lunch och fik, och att huset har gemensamma ytor som gym, takterass och konferenslokaler gör att det känns helt rätt i tiden, säger kontorschefen Ola Brundin, som uppmanar alla gamla och potentiella kunder att ta en sväng förbi i de nya lokalerna i Skeppet på Tullhusgatan 1B.

Fler Nyheter

flik
15
March
Nyheter
Av: m-hilden

Pilotprojekt för industriell omvandling inlett i Bryssel

Paper Province deltog som regional intressent när det första steget togs i EU-kommissionens pilotprojekt för industriell omvandling. Projektet syftar till att bygga motståndskraftiga ekonomier och möta globaliseringen.

Läs mer
flik
12
March
Nyheter
Av: m-hilden

Guldvargen-nominering för Forskning är konst

Paper Province är tillsammans med Bulldozer Kommunikationsbyrå ett av fyra företag som nominerats till “Årets innovative” i Guldvargen 2018. Detta tack vare den innovativa vernissagen där forskningsprojekt tolkades och visades upp som konst på Karlstad CCC.  

Läs mer
flik
5
March
Nyheter
Av: m-wangestam

Fossilfri torkning med Ircons IR-teknik

Ircon Drying Systems är nya medlemmar i Paper Province. Företaget tillverkar torksystem för pappers- och livsmedelsindustrin. ”Vi har bäst utrustning i världen när det gäller el-infra”, säger vd Magnus Nilsson.

Läs mer
flik
27
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Paper Province belönat med guld

I dessa OS-tider har även Paper Province belönats med guldmedalj. “Det känns jätteroligt och är ett bevis på att vårt arbete håller hög kvalitet”, säger Magnus Persson, innovationsrådgivare på Paper Province.

Läs mer