IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
19 September 2017

Projektengagemang expanderar i Indien

Paper Province medlemsföretag Projektengagemang har vunnit flera nya internationella order. De nya uppdragen betyder bland annat att de får fortsatt förtroende att konstruera ett industriellt vattenreningsverk i Saudiarabien samt ett värmekraftverk i Indien.

 

Den ökade orderingången innebär att Projektengagemangs verksamhet i Chennai fortsätter att växa. Totalt kommer det att göras plats för ytterligare drygt 20 medarbetare.

– För de kompetenser vi har ser vi en betydligt större efterfrågan i Indien, men även i stora delar av Mellanöstern. För att kunna möta det ökade behovet kommer vi därför att ytterligare stärka upp vår kapacitet i Chennai. Vi arbetar dessutom med att öka samverkan mellan våra indiska och svenska verksamheter, säger Hans Paulsson, Affärsområdeschef Industri & Energi, i ett pressmeddelande.

Projektengagemang grundades 2006 och finns på fler än trettio orter runtom i Sverige. Koncernen består av mer än 1 000 medarbetare och erbjuder tjänster inom arkitektur, industri och energi, installation samt bygg och anläggning.

I Indien ligger kontoret på östkusten, i staden Chennai. På plats arbetar drygt 40 ingenjörer med multidisciplinära tjänster inom projektledning, maskin- och anläggningskonstruktion, beräkning, energi och infrastruktur.

Fler Nyheter

flik
15
March
Nyheter
Av: m-hilden

Pilotprojekt för industriell omvandling inlett i Bryssel

Paper Province deltog som regional intressent när det första steget togs i EU-kommissionens pilotprojekt för industriell omvandling. Projektet syftar till att bygga motståndskraftiga ekonomier och möta globaliseringen.

Läs mer
flik
12
March
Nyheter
Av: m-hilden

Guldvargen-nominering för Forskning är konst

Paper Province är tillsammans med Bulldozer Kommunikationsbyrå ett av fyra företag som nominerats till “Årets innovative” i Guldvargen 2018. Detta tack vare den innovativa vernissagen där forskningsprojekt tolkades och visades upp som konst på Karlstad CCC.  

Läs mer
flik
5
March
Nyheter
Av: m-wangestam

Fossilfri torkning med Ircons IR-teknik

Ircon Drying Systems är nya medlemmar i Paper Province. Företaget tillverkar torksystem för pappers- och livsmedelsindustrin. ”Vi har bäst utrustning i världen när det gäller el-infra”, säger vd Magnus Nilsson.

Läs mer
flik
27
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Paper Province belönat med guld

I dessa OS-tider har även Paper Province belönats med guldmedalj. “Det känns jätteroligt och är ett bevis på att vårt arbete håller hög kvalitet”, säger Magnus Persson, innovationsrådgivare på Paper Province.

Läs mer