IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
24 January 2018

Vem vinner första Paper Province Award?

Paper Province har instiftat priset "Paper Province Award" som delas ut för första gången i år på Bioekonomiriksdagen 21-22 mars i Karlstad CCC.

Priset, som består av 25.000 kronor och äran, ska gå till person eller grupp verksam i akademin, näringslivet eller offentlig verksamhet, som gjort stora insatser för utvecklingen av skogsbaserad bioekonomi, och med betydelse för Paper Province medlemsområde.

Främja tillväxt

Syftet med priset är att uppmärksamma innovation, utveckling och kommersialisiering av nya tjänster eller produkter som är relevanta för skogsbaserad bioekonomi och för Paper Province medlemmar, och som därmed främjar tillväxten och företagandet i regionen.

Nominering

Kandidater till priset tas fram av en nomineringskommitté som består av fem personer som representerar näringsliv och akademi. Nomineringskommittén utses årligen av Paper Province styrelse. Du kan också skicka in förslag på nomineringar till Maria Hollander.

Delas ut på Bioekonomiriksdagen

Första priset delas ut under Bioekonomiriksdagen 21-22 mars 2018. Du kan få priset för en specifik innovation, en rad insatser eller en livsgärning.

/Robert Rundberget

 

Fler Nyheter

flik
15
March
Nyheter
Av: m-hilden

Pilotprojekt för industriell omvandling inlett i Bryssel

Paper Province deltog som regional intressent när det första steget togs i EU-kommissionens pilotprojekt för industriell omvandling. Projektet syftar till att bygga motståndskraftiga ekonomier och möta globaliseringen.

Läs mer
flik
12
March
Nyheter
Av: m-hilden

Guldvargen-nominering för Forskning är konst

Paper Province är tillsammans med Bulldozer Kommunikationsbyrå ett av fyra företag som nominerats till “Årets innovative” i Guldvargen 2018. Detta tack vare den innovativa vernissagen där forskningsprojekt tolkades och visades upp som konst på Karlstad CCC.  

Läs mer
flik
5
March
Nyheter
Av: m-wangestam

Fossilfri torkning med Ircons IR-teknik

Ircon Drying Systems är nya medlemmar i Paper Province. Företaget tillverkar torksystem för pappers- och livsmedelsindustrin. ”Vi har bäst utrustning i världen när det gäller el-infra”, säger vd Magnus Nilsson.

Läs mer
flik
27
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Paper Province belönat med guld

I dessa OS-tider har även Paper Province belönats med guldmedalj. “Det känns jätteroligt och är ett bevis på att vårt arbete håller hög kvalitet”, säger Magnus Persson, innovationsrådgivare på Paper Province.

Läs mer